Eyl

Uzun süren yaz tatilinin ardından  çalan ilk zil ile 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı okulumuzda başladı. Yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...

Eyl

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Ticaret Borsası İlkokulunun dönüşümü nedeniyle okulumuza aktarılan 4.sınıf öğrenceilerinin tamamı 28 Eylül Pazartesi günü sabah saat 07:30´da okulumuzda olacaklardır.Açıklamanın detayı aşağıdadır.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığının okulların iki hafta geç açılması ile ilgili açıklaması aşağıdadır.

Haz

Yıldırım Belediyesinin altyapısına sporcu seçimi için okulumuzda verdiği bilgilendirme semineri sonrası ilgili öğrencilerimizle birlikte belediyenin spor tesislerini ziyaret ettik.

Haz

Bu yıl ilk defa okul yılsonu bahar şenliği gerçekleştirdik.30 Mayıs 2015 akşamı BTSO Oğuz Kağan KÖKSAL Toplantı salonunda gerçekleştirdiğimiz şenliğimiz tek kelime ile muteşemdi.

May

Okulumuzun eskimiş,yıpranmış,kırık-dökük sıralarını yeni tip sıralarla değiştirdik.

May

Okul Aile Birliği okulumuzun sergi salonunda Kermes Etkinliğini büyük başarı ile gerçekleştirdi.

May

Okulumuzun bulunduğu mahalle olan Karaağaç Mahalle Muhtarlığının düzenlediği Hıdırellez Şenliğinde minik folklor ekiplerimizle katıldık.

May

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Öğrencileri Kulübün Rehber Öğretmeni Hakan ORHAN rehberliğinde okulumuzda ikaz ve alarm sistemlerini tanıttılar.

May

Okulumuz Dörtçelik İlkokulu Trafik ve İlk Yardım Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Türkan EKMEKCİ Öğretmenimiz rehberliğinde 2-9 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası nedeniyle okul bahçesinde bir etkinlik gerçekleştirdiler.

May

Okulumuzda memur olarak görev yapan Sevgi SARIÇAM hayatını Süleyman KURNAZ ile birleştirdi.

Nis

Okulumuzun iç bölümleri ile ,bahçe duvarlarımızı yeniden düzenledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95.Yıldönümünü Coşkuyla Kutladık-Videolu

Nis

Ormanlar Haftası kapsamında daha önce havanın yağışlı olması nedeniyle ertelediğimiz  fidan dikinimi etkinliğini gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz 1/A Sınıf öğrencileri Bursa Jimnastik Dalında  Minikler kategorisinde yapılan Artistik Jimnastik yarışmasında il ikincisi oldular.