Mrt

1-E sınıfı öğretmeni Hülya KÖMÜRÇÜ atmıyorum hayata katıyorum projesini sınıfı ile birlikte başlattı.

Mrt

3/C sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sergi açtı..

Mrt

Kurucu ortağı olduğumuz masal istasyonum projesinde çocuklarımız tarafından yazılıp resimlenen masallarimizi derleyip kitap haline getirdik. Bu değerli eser için 4/D sinif öğretmenimiz Safiye Şentürk ve öğrencileri Berke Ak, Çetin Ayaz Ergün ve Zeynep Mina Okumuş'a emeklerinden ötürü teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa'da eğitime yön verecek politikaları belirlemek ve Bursa'nın eğitim alanındaki yerel gücünü, fırsatlarını ve potansiyelini ortaya koymak üzere düzenlenen çalıştaylar hız kesmeden devam ediyor.

Ekm

Kuruculuğunu Osmangazi Bilim ve Sanat Merkezi ile Dörtçelik İlkokulu'nun yaptığı MASAL İSTASYONUM adlı e-Twinning projemiz başladı. Okulumuz öğretmenlerinden Safiye ŞENTÜRK'ün kurucu ortaklığını yaptığı projede Sosyal Bilgiler Öğretim Programında yer alan değerler öğrenciler tarafından masallaştırılarak öğrencilere kazandırılacak.

Ara

2-A sınıfı öğretmenimiz Binali SÜNER ve öğrencileri 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutladı. Okulumuz bahçesinde yapılan program ile İnsan haklarının önemini öğrencilerimiz ile paylaştık.

Ara

Alpagut Dünya Şampiyonası´nda derece yapan öğrencilerimizle Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat TOPAL´ı ziyarete gittik.

Ara

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencisi Duru BOZKURT ,geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye´de olduğu gibi Bursa´da da kutlanan Engelliler Haftasında,Bursa´da düzenlenen Satranç Yarışmasında çeşitli kategorilerde biri kupa, ikisi altın ,biri de bronz olmak üzere 3 madalya alarak büyük başarı elde etti.

Ekm