Duru BOZKURT Öğrencimizden Büyük Başarı

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencisi Duru BOZKURT ,geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye´de olduğu gibi Bursa´da da kutlanan Engelliler Haftasında,Bursa´da düzenlenen Satranç Yarışmasında çeşitli kategorilerde biri kupa, ikisi altın ,biri de bronz olmak üzere 3 madalya alarak büyük başarı elde etti.

Engilliler Haftası dolayısıyla Bursa´da düzenlenen Satranç Yarışmasında öğrencimiz Duru BOZKURT;

1- Küçük Kızlar Kategorisinde il birincisi olarak altın madalya,

2-Genelde il üçüncüsü olarak Bronz Madalya,

3-Bayanlar Kategorisinde yine il birinicsi olarak Kupa aldı.

Ayrıca 4 Aralık 2016 tarihinde Bursa´da düzenlenen Kızlar Kategorisi Satranç Yarışmasında il birincisi olarak altın madalya aldı.

Okulumuzda yapılan tören ile öğrencimizin madalyaları ve kupası okul müdürümüz Mustafa BAŞAR  tarafından öğrencimize takdim edildi.Törende kısa bir konuşma yapan okul müdürümüz,öğrencimizi bu güzel başarısından dolayı yürekten tebrik ederek,bu başarıda katkısı olan başta sınıf öğretmeni Şerife ATILGAN´a,ailesine ve kendisini çalıştıran hocalarına teşekkür etti.

Bizler de Dörtçelik İlkokulu ailesi olarak öğrencimizi tebrik eder başarılarının devam etmesini dileriz.

Yayın: 14.12.2016 - Güncelleme: 26.01.2017 21:52 - Görüntülenme: 640