Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı ve Başkan Fatma DİNÇER Oldu

23.10.2015 günü okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Seçimli genel kurulunda okulumuzun Okul Aile Birliği yönetimi yenilendi ve birlik başkanı değişti.

Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlandı.Gündem maddelerine geçildikten sonra ilk iş olarak divan kurulu oluşturuldu.Daha sonra kısa bir konuşma yapan okul müdürü Mustafa BAŞAR 2014-2015 yılı boyunca okulumuz Okul Aile Birliği başkan ve üyeleriyle çok uyum içinde  çok başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Daha sonra kürsüye çıkan Okul Aile Birliği Başkanı Yıldız TEK,faaliyet raporunu okudu,gelir gider durumlarını açıkladı ve faaliyet raporu genel kurulunun onayına sunuldu ,rapor oybirliği ile  ibra edildi.Hemen ardından denetleme kurulunun raporu okundu ibra edildi.

Divan Heyeti yeni yönetim için toplantıya katılan velilerimizden listelerinin olup olmadığını sordu.Sadece Fatma DİNÇER´in listesini sunması ardından bu liste genel kurulda oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

Toplantı sonunda okul müdürümüz Sayın Mustafa BAŞAR,yıl boyunca fedakarca çalışıp okulumuzun iyileşmesine katkıda bulunduğu için önceki Okul Aile Birliği başkanı Yıldız TEK´e teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Divan Heyetine Sunulan Fatma DİNÇER´in Listesi Şu Şekildedir.

A.1-YÖNETİM KURULU ÜYELERİ (Asil Üyeler)    A.2-YÖNETİM KURULU ÜYELERİ (Yedek Üyeler)

1-Fatma DİNÇER                                                                                 1-Ayşen GÖÇER

2-Özlem KAYAHAN                                                                              2-Buket ERDOĞAN

3-İlknur KARAOĞUZ                                                                           3-Hatice SARIÇAM

4-Senem B.YAPRAK                                                                            4-Fatoş KOYUNCU

5-Esen YAMAN                                                                                     5-Yasemin ERDOĞAN

B.1-DENETLEME KURULU ÜYELERİ (Asil Üyeler)  B.2-DENETLEME KURULU ÜYELERİ (Yedek Üyeler)

1- Mustafa YÜZÜKIRMIZI(Öğretmen)                                    1-Halim YAVUZ(Öğretmen)

2-Dilek ÇAKIRLIOĞLU (Öğretmen)                                          2-Cevdet ÖZDEMİR(Öğretmen)

3-Yıldız TEK(veli)                                                                            3-Elif TÜRE(Veli)

Kurulda seçine Okul Aile Birliği yeni üyeleri aynı gün toplanıp aralarında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Buna göre yeni öğretim yılında Okul Aile Birliği Başkanımız Fatma DİNÇER oldu.Özlem KAYAHAN Başkan yardımcılığına ve İlknur KARAOĞUZ ise muhasip üyeliğine seçildi.

Dörtçelik İlkokulu Müdürlüğü olarak önceki başkanımız değerli Yıldız TEK´in okulumuz için yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken oluşan yeni yönetimde başta Birlik Başkanı Fatma DİNÇER ve ekibine yürekten başarılar diliyoruz.

Foto Galeri

OAB seçimiOAB seçimiOAB seçimiOAB seçimiOAB seçimiOAB seçimiOAB seçimiOAB seçimi

Yayın: 28.10.2015 - Güncelleme: 26.01.2017 21:56 - Görüntülenme: 1288