24 Kasım Öğretmenler Gününü Etkinliklerle Kutladık

Dörtçelik İlkokulumuzda bu yıl kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü  tüm değerli öğretmenlerimize yaraşır şekildeydi.

Kutlama etkinliklerine sabah saatlerinde okul bahçesinde Ulviye DADI öğretmenlerimizin hazırladığı programla başladık.Daha sonra öğlen saatlerinde hem sabahçı hem de öğlenci öğretmenlerimizin okul toplantı salonumuzda buluşmalarıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel yemekli programımız başladı.Programdan önce okul müdürümüz sayın Mustafa BAŞAR,kısa bir konuşma yaparak,tüm öğretmenelrimizin Öğretmenler Gününü kutladıktan sonra geçtiğimiz öğretim yılında emekli olan okul öncesi  öğretmenimiz Nihal ZEREY´e Hizmet Şeref Belgesi takdim etti.

Daha  sonra okul aile birliği üyelerinin organize ettiği ikram takdimi gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programımızıdan Fotoğraf Geçidi.....

Yayın: 24.11.2015 - Güncelleme: 26.01.2017 21:53 - Görüntülenme: 2605